سادهترین روش درست كردن ماهي قزل آلا، سرخ کردن این ماهی در ماهیتابه است. ماهی خوشمزه سرخ شده در ماهیتابه، یعنی استفاده از روغن کافی و در نتیجه داشتن یک غذای چرب و لذیذ!
خوشمزههایی که لازم دارید:
- ۱ عدد ماهی قزل آلا
- ۱ عدد پیاز
- ۱ عدد فلفل دلمهای
- ۱ پیمانه آرد سوخاری
- نصف یک پیمانهی کوچک جعفری خورد شده
- به اندازهی کافی ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زنجبیل)
- یک پیمانه آبلیمو و پرتقال تازه
- به اندازهی کافی زعفران دمکرده
حالا باید چه کار کنید؟
- گام اول: برای سرخ کردن قزل آلا در ماهیتابه باید اول پولکهای ماهی را بتراشید تا کاملا تمیز شود. بعد شکم ماهی را باز کنید و داخلش را خالی کنید. ماهی را میتوانید به چند قطعه تقسیم کنید یا اینکه آن را مجلسی درست کنید و فقط استخوان وسط ماهی را خارج کنید. انتخابتان هر کدام باشد فرقی در نحوهی مزهدار کردن و سرخ کردن آن نمیکند.
- گام دوم: برای مزهدار کردن آن حوصله به خرج بدهید. اول پیاز و فلفل دلمهای را خلالی کنید. در ظرفی جعفری خرد شده، آبلیموی تازه، پرتقال حلقه شده، ادویهها و زعفران را به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. حالا ماهی را در ظرف بخوابانید و همه جای آن را به مواد آغشته کنید. ماهی مزهدار شده را ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و مزهدار شود. فراموش نکنید روی ظرف سلفون بکشید تا بوی غذاها در یخچال با هم مخلوط نشوند.
- گام سوم: پس از چند ساعت ماهی را از یخچال خارج کنید و مواد اضافی مانند پیاز و فلفل دلمهای را از روی ماهی پاک کنید. کف بشقاب مقداری آرد سوخاری بریزید و ماهی را به آرد سوخاری آغشته کنید. حواستان باشد همه جای ماهی به آرد سوخاری آغشته شود.
- گام چهارم: در ماهیتابهی تفلن یا نچسب روغن بریزید و صبر کنید بهاندازهی کافی داغ شود. حالا ماهی را در روغن داغ شده با حرارت ملایم سرخ کنید. هر طرف ماهی به اندازهی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سرخ شود کافی است. ماهی قزل آلای سرخ شده، لذیذ و چرب و چیلی شما آماده است! نوش جان!